9/12/12

Το ΑΚΕΛ πιο ΔΕΞΙΟ κι από το δεξιό ΔΗΣΥ!!!! Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που το ΑΚΕΛ σπρώχνει τον Αναστασιάδη με όλες του τις δυνάμεις προς τον προεδρικό Θώκο!!! Και ο Μαλάκας ως γνήσιος ΔΗΣΑΚΕΛικός ανέλαβε το ρόλο του πρωταγωνιστή ΜΑΛΑΚΑ σε αυτή τη φαρσοκωμωδία!!!


Ποιός είπε ότι ο Μαλάκας και η κουστωδία του δεν ενδιαφέρονται για  να λύσουν τα μεγάλα προβλήματα  που προκάλεσαν στον τόπο μας τα τελευταία 5 έτη?  Ιδού οι αποδείξεις!!!

 

 
 
 
 
 
1)Έσυραν την Κύπρο στην οικονομική καταστροφή, έκαναν τους φτωχούς φτωχότερους, υπερ-τριπλασίασαν τους κύπριους άνεργους, ενταφίασαν το κυπριακό και η έννοια τους είναι  αν θα φάνε ραπανάκια από πίσω για όρεξη η αν θα είναι υποχρεωτικό η όχι το μάθημα των θρησκευτικών!!!

2) ως γνήσιοι υπερασπιστές του πλούτου δεν  επιθυμούν την επιβολή διδάκτρων στους πλούσιους που φοιτούν  στα κρατικά πανεπιστήμια.

3)  ως γνήσιοι υπερασπιστές και εκφραστές  του νεοφιλελευθερισμού στην νήσο Κύπρο, δεν επιθυμούν τη μερική ιδιωτικοποίηση της  CYTA. Όμως  μέσα από το μνημόνιο που συμφώνησε η κυβέρνηση του έκπτωτου αΧριστόφια με την Τρόικα, υπάρχει ο όρος της πλήρους ιδιωτικοποίησης  της  CYTA σε περίπτωση που η εφαρμογή του εν λόγω μνημονίου δεν έχει τα αναμενόμενα  οικονομικά αποτελέσματα.

4) και μετά, αφού λύσαμε το κυπριακό και  φτιάξαμε μια  αξιοζήλευτη και  ανθηρή οικονομία  (συνεπεία των κοπιαστικών κι επίπονων προσπαθειών του ακούραστου έκπτωτου Ευέλικτου Οδοστρωτήρα κατά τη διάρκεια της  5ετούς θητείας   του ) , η μεγαλύτερη έννοια των υπολοίπων νοημόνων κατοίκων  της νήσου μας, είναι η υποβολή αιτήματος  για ένταξη στον  Συνεταιρισμό για την Ειρήνη.


 



Και το ανέκδοτο των ημερών:
Το ΑΚΕΛ ενίσχυσε  την προσπάθεια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για τη σίτιση των άπορων μαθητών λόγω της οικονομικής κρίσης και εισέφερε  το ποσό των 10 χιλιάδων ΕΥΡΩ από το κονδύλι που το ΑΚΕΛ διαθέτει για τη στήριξη του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, Σταύρου Μαλά-κα.
Αυτό που ξέχασε το βλήτο ο Άντρος  κάνοντας αυτή τη χειρονομία, ήταν να πει στα άπορα παιδιά ότι ο Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ είναι οι κύριοι υπαίτιοι για τη δεινή οικονομική κατάσταση την οποία βιώνουν.
 
ΥΓ.  η ΠΕΟ πόσα θα δώσει απο εκείνα τα 3.5 εκατομμύρια που πήρε από τους γονείς, στα άπορα παιδάκια?
αν είναι αναλογική η εισφορά, τότε θα πρέπει να εισφέρει γύρω στις 5000 ευρώ!



 

3 σχόλια:

  1. Σταύρος Μαλάς9/12/12, 12:12 π.μ.

    Μαζί μου ασχολείσαι
    Πόσο Μαλάκας είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/12/12, 1:05 μ.μ.

    ο μύξης και σχιζοφρενής καταστρόφιας τις προάλλες που έκλαιε σκούπισε τη μύτη του με το χέρι και μετά έκανε χειραψία με όλους τους ξιμαρισμένους της πεο.
    ο Μαλάς εξισταύλιζε τη μύτη του και ο Άντρος έκνιθε τον κώλον του. ο Παμπής αυτοκωλοδακτυλιαζόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκος Κατσουρίδης15/12/12, 12:51 π.μ.

    Ο περιβόητος μαλάκας της Κύπρου, γνωστός και ως Μαλά-κας, μας είπε χθες ότι θα αυξήσει την περίοδο λήψης του επιδόματος ανεργίας από 6 σε 9 μήνες.
    Είναι τόσο ηλίθιος που πιστεύει όλες τις μαλακίες των πολλών μεγατόνων που εκτοξεύει.
    Ήταν μέλος της χουντο-φασιστικής κυβέρνησης Χριστόφια που κατάστρεψε τον τόπο κι εμφανίζεται τώρα ως ο Μεσσίας που θα σώσει την Κύπρο.
    Αφού ο βλάκας ξέρει ότι α) δεν υπάρχει πιθανότητα να εκλεγεί πρόεδρος και β) λεφτά δεν υπάρχουν στα ταμεία του κράτους , τότε πως θα πληρώνονται για 9 μήνες οι άνεργοι που συνεχώς αυξάνονται ? με κουπόνια όπως στην πρώην Σοβιετική Ένωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή