4/9/12

Οι 10+1 εξυπνότεροι άνθρωποι του κόσμου!




ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ.


 
Ο 36χρονος Τέρενς Τάο είναι πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή σύμφωνα με λίστα δέκα ατόμων που δημοσιεύει η έγκυρη ιστοσελίδα superscolar.org.

 

Η λίστα βασίζεται στο IQ που έχει επισήμως καταμετρηθεί καθώς και στα βραβεία και τις διακρίσεις που έχουν κατακτήσει οι δέκα διάνοιες.

Φυσικά, οι συντάκτες της ιστοσελίδας τονίζουν πως η λίστα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εκληφθεί ως απόλυτη, «αφού η έννοια της εξυπνάδας είναι κάτι υποκειμενικό κι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες πέρα από το IQ που καθορίζουν πόσο έξυπνος είναι κάποιος». Έτσι, η λίστα θεωρείται μάλλον ενδεικτική.

Η... έξυπνη λίστα

1. Τέρενς Τάο, μαθηματικός

Ο Τάο γεννήθηκε το 1975 στην Αυστραλία και θεωρείται «παιδί θαύμα». Σύμφωνα με το Smithsonian Online Magazine, ο Τάο διδάχθηκε βασική αριθμητική από την ηλικία των δύο ετών. Το 1986 σε ηλικία 11 ετών παίρνει μέρος στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα και κερδίζει το χάλκινο μετάλλιο, ενώ το 1987 το αργυρό και το επόμενο έτος σε ηλικία 13 ετών κερδίζει το χρυσό μετάλλιο. Έως τώρα είναι ο μικρότερος μαθητής που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στην ιστορία των Μαθηματικών Ολυμπιάδων. Το 2006 πήρε το «Νόμπελ των Μαθηματικών», το βραβείο «Fields». Έχει ασχοληθεί με την Αρμονική Ανάλυση , την Συνδυαστική , Μερικές Διαφορικές εξισώσεις , Αναλυτική Θεωρία Αριθμών.

IQ:230

Ηλικία:36

2. Κρίστοφερ Χιράτα, αστροφυσικός

Ο Χιράτα σε ηλικία 13 ετών κέρδισε χρυσό μετάλλιο στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Φυσικής και στα 14 μπήκε στο πανεπιστήμιο. Από τα 16 του δουλεύει στην NASA πάνω σε projects για τον αποικισμό στον Άρη.

IQ:225

Ηλικία:30

3. Κιμ Ουνγκ Γιονγκ, φυσικός

Ο Γιονγκ σε ηλικία δυο ετών μιλούσε άπταιστα τέσσερις γλώσσες (Κορεάτικα, Γιαπωνέζικα, Αγγλικά και Γερμανικά) και γι' αυτό είναι κάτοχος του ρεκόρ γκίνες. Από την ηλικία των 8 ετών έχει εκπαιδευτεί στην Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος των ΗΠΑ, ενώ έχει εργαστεί στη NASA ως έφηβος.

IQ:210

Ηλικία:50

4. Ρίκ Ρόσνερ, σεναριογράφος

Ο Ρόσνερ είναι ο άνθρωπος που γράφει τα κείμενα για το διάσημο σώου του Τζίμι Κίμελ καθώς και για πολλές αμερικανικές εκπομπές. Είναι πολυπράγμων και εκκεντρικός, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως γυμνό μοντέλο, στρίπερ και σερβιτόρος με... roller skates.

IQ:190

Ηλικία:52

5. Γκάρι Κασπάροφ, σκακιστής

Ο άνθρωπος που ταύτισε το όνομά του με το σκάκι. Είναι ο νεότερος άνθρωπος που κέρδισε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, στα 22 του χρόνια. Πλέον έχει αποσυρθεί από το άθλημα και βγάζει τα προς το ζην γράφοντας βιβλία και δίνοντας διαλέξεις.

IQ:190

Ηλικία:49

6. Τζέιμς Γουντς, ηθοποιός

Ο πσίγνωστος ηθοποιός Τζέιμς Γουντς έχει κερδίσει τρία βραβεία Emmy και έχει προταθεί δύο φορές για το Όσκαρ.

Ο 65χρονος ηθοποιός γράφτηκε με υποτροφία στα μαθηματικά στο φημισμένο UCLA όταν ήταν ακόμη μαθητής γυμνασίου. Στη συνέχεια όμως τον κέρδισε η έβδομη τέχνη και έστρεψε την πλάτη του σε μια ακαδημαϊκή καριέρα για χάρη του σελιλόιντ.

Έχει συνδέσει το όνομα του με ταινίες όπως τα «Once Upon a Time in America», «Salvador», «Nixon», «Ghosts of Mississippi», κ.α.

IQ:180

Ηλικία:65

7. Πολ Άλεν, επιχειρηματίας

Ο Άλεν είναι συνιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος, με μια προσωπική περιουσία που ανέρχεται στα 10 δις ευρώ. Έτσι, εκτός από έβδομος εξυπνότερος άνθρωπος είναι και ο 48ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Πολύ σπουδαίο είναι και το φιλανθρωπικό του έργο.

IQ:170

Ηλικία:59

8. Τζούντιτ Πόλγκαρ, σκακίστρια

Η νεότερη πρωταθλήτρια σκακιού σε εθνικό επίπεδο, στην ιστορία. Στα 15 της κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο, παίρνοντας την πρωτοκαθεδρία από τον Μπόμπι Φίσερ, που όταν είχε γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής, ήταν κατά ένα μήνα μεγαλύτερος. Διακρίθηκε χάρη στην ιδέα του πατέρα της, ο οποίος εφάρμοσε πάνω της μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική μέθοδο που εξειδικεύεται αποκλειστικά σε ένα πεδίο γνώσης.

IQ:170

Ηλικία:35

9. Σερ Άντριου Γουάιλς, μαθηματικός

Ο Βρετανός καθηγητής το 1995 έλυσε το «τελευταίο θεώρημα του Φερμά», το αποκαλούμενο και δυσκολότερο μαθηματικό γρίφο στην ιστορία που απασχολούσε τους επιστήμονες επί 358 χρόνια. Έχει κερδίσει 15 διεθνή βραβεία μαθηματικών και επιστήμης.

IQ:170

Ηλικία:59

10. Στίβεν Χόκινγκ, αστροφυσικός

Ο άνθρωπος που παρά την σωματική του κατάσταση κατάφερε να συγκριθεί πολλές φορές με τον Άλμπερτ Αϊνστάιν. Είναι συγγραφέας 7 βιβλίων και έχει κερδίσει 14 διεθνή βραβεία.

IQ:160

Ηλικία:70





ΚΑΙ 10 + 1...

 





ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ  Ή  ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ...
 
 
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΦΤΑΝΟΣ.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ...
ΟΠΟΙΟΣ  ΘΕΛΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ  ΤΟΝ 
 ΕΥΕΛΙΚΤΟ.
ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ…….  ΕΙΝΑΙ 100%  ΑΛΗΘΕΙΑ.
 
 

25 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/9/12, 5:58 μ.μ.

    εκτος απο φτανος ειναι και απο τους αλλους, οπως ολοι οι ακελικοι.
    ουτε για φτυσιμο δεν αξιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικά ο Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ δεν έκαναν λάθη την 5ετία που κυβέρνησαν τον τόπο.
    απλά ο πρόεδρος και το υπουργικό του συμβούλιο ήταν πιπελό η εμείς ζούμε σε άλλη διάσταση.

    put the fuckin bastard in the vitrine γιατί ηδονίζεται άμα βλέπει παιδάκια στο προεδρικό.
    το κουσούρι αυτό του έμεινε μετά που βιάστηκε απο τις μητέρες πατρίδες και αφού ανακάλυψε τη συριακή καταγωγή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαιμούνα,γεννημένε 9 μήνες μετά από μένα,από σκάσιμο καπόττου στο μουννί της πουτάνας μάνας σου,ακόμα και για να περιπαίξεις χρειάζεται στοιχειώδης ευφυία,την οποία δε διαθέτεις.Αξιολύπητο ψευδοκόπι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψευδο-αρχιεπίσκοπε τέως, με συγχύζεις με τα μπάσταρδα και πουτανόπαιδα χριστόφια, Κυπριανού, Λουκαϊδη και Δαμιανού.
    Αλήθεια, θυμάσαι που ο μπάσταρδος και χατζιής Δαμιανού διέλυσε το Μιχαλάκη Κυπριανού σε εκπομπή του Μέγκα?
    Αφού εσύ έκανες 1ος το μπλοκ με το όνομα arxiepiskopos πως είναι δυνατόν να μου επέτρεψε η google να έχω τον ίδιο λογαριασμό και ιστολόγιο?
    Ρε φτανέ προσπάθησε να κάνεις ιστολόγιο με το ίδιο όνομα που σφετερίζεσαι για να διαπιστώσεις πόσο ψεύτης τζιε χατζιηππεζέβεγγος είσαι. Όπως το Χριστόφια τζιε τον πισωγλέντη Κυπριανού.


    Σε έξι μήνες θα μιλάμε περίπου αλλιώς. Φρόντισε να το εμπεδώσεις αγνώστου πατρός παιδί και πρωτότοκε της Παντελούς. Αυτή τη φορά δε θα κάνουμε μάνες δίχως γιούς, αλλά αριστερές πουτάνες να κυοφορούν μπάσταρδους γιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πουτανόπαιδο μαιμούνα,ξέρεις καλά ότι εγώ δεν έχω δικό μου μπλογκ,αλλά αναρτούσα σε διάφορα μπλογκς με το nick arxiepiskopos. Εσύ και τα άλλα τσογλάνια του WC προσπαθήσατε να με σιγήσετε υιοθετώντας το nick μου για να προκαλείτε σύγχιση. Το ίδιο κάνατε και με τον anef oriwn και φυσικά εκάτσετε πάνω.Το WC εμακαρίστηκεν. Η αποτυχία σας οφείλετε στο ότι μπορούσατε να αντιγράφετε τα nick,όχι όμως την ευφυία,από την οποίαν δεν διαθέτετε ίχνη.Και έτσι για να τσακρίσεις,σου παραθέτω και πάλι το ατράνταχτο ντοκουμέντο,που όσες φορές και να το σβήσεις,πάντα θα υπάρχει,καρφί στο μάτι σου.Ξηγηθήκαμε,θλιβερέ αντιγραφέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άτε,κλείσ' το τζι εσύ να τελειώνουμεν. Ή κάμε το private, να γράφεις μόνος σου σαν ανώνυμος τζιαι να θαυμάζεις το νου σου. Σαν τζείνους που ενν εξαναείδαν άλλην βίλλαν τζιαι νομίζουν πως η δική τους ενν παλλούτζιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μόλις Μόλις αναλάβει ο Νίκαρος πρώτο μέλημα θα είναι η στελέχωση της ΚΥΠ.
    Ιστολόγια τύπου Ανεφ Ορίων θα κλείσουν.
    Το δικό μου θα παραμείνει μόνο και μόνο για νε λέω πόσο μεγάλες πουτάνες είναι οι μανάες σας και γενικά οι γυναίκες του ΑΚΕΛ.
    Θέλεις να πούμε για τη λεσβία τη μαυρού, η θέλεις να πούμε για τους βίλλους που έφαεν η άλλη που μαγαρίζει τη βουλή και όποτε ανοίξει το στόμα της βρωμεί βιλλιές το κοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσα ενοικιάζεται ο φτανός Καταστρόφιας? Θέλω να κατεδαφίσω 2 παλιές πολυκατοικίες και χρειάζομαι κάποιον για να βρίσει τη Μέρκελ και να τη βάλει στη βιτρίνα μετά που θα βιαστεί από τον απατημένο σύζυγο που ηδονίζεται άμα βλέπει παιδάκια στο προεδρικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε πουτανόπαιδα τζιε μαλακισμένα φασιστούθκια, επόμενος πρόεδρος θα είναι ο Μαλά(κα)ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε πουτανόπαιδα τζιε μαλακισμένα φασιστούθκια, επόμενος πρόεδρος θα είναι ο Μαλά(κα)ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάφκει πολλά,έννεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μάνα μου ρε! θέλει σημασία το μπάσταρδο του ΑΚΕΛ που σφετερίζεται το όνομα μου.
    άμα τελειώσω με τα όργια που κάνω με τη γυναίκα και την αδελφή του, θα του αφιερώσω λίγο χρόνο.
    η μαυρού γιατί μόνο με γυναίκες πηγαίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. arxiepiskopo.s
    Μέλος του Blogger από τις Αύγουστος 2012
    Προβολές προφίλ-4

    κωλόπαιδο τέως, πάρε τον απατημένο σύζυγο και τραβάτε για τα όρη γιατί δε θα βρείτε κανένα να σας γαμήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε τσακάλια, δεν έπεισα μόνον ότι είμαι φτανός.
    Έχω πείσει όλο τον κόσμο ότι είμαι αχάπαρος, επικίνδυνος, ππεζεβέγγης και παιδεραστής και πολύ καλός γνώστης της αγγλικής γλώσσας. Όμως πάνω από όλα είμαι αλάνθαστος. Ούτε το αριστερό αρχίδι του Πάπα να ήμουν!
    Γκε γκε bastards?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γαμώ το ΧιΣτόφια μου γαμώ, καθώς και την πουτάνα την Ελενίτσα Ττακουριμένη και από όλους κατουρημένη Χριστοφόρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αν ξαναγράψετε μαλακίες για το μαλάκα το Μαλά-κα και τον το λοιπό πρόεδρο, θα έχετε να κάνετε μαζί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μα που ειναι αυτο το μπασταρδο κωλοπαιδο ο αρχιεπισκοπος τεως?
    γιατι ο γιος της πουτανας δεν αφηνει σχόλιο με το λογαριασμο του που οπως λεει ειναι πιο παλιος απο αυτον του νυν αρχιεπισκοπου?

    γιατι δεν αφηνει σχολιο με το λογαριασμο που εφτιαξε τον Αυγουστο με το ψευδωνυμο arxiepiskopo.s ?

    τι φοβαται ο γιος της πριζας?
    τον περασμενο μηνα αφησε 1 σχολιο και αμεσως μετα το διεγραψε.
    και τι σχολιο ηταν ρε παιδι μου! μια κραυγη μονο. Αααααχου!
    φαινεται καποιος ξεσκιζε το κωλαρακι του κι εγραψε αυτο που ενοιωθε ο χατζιηππεζεβεγκος και πισωγλεντης τεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αδίκως τον περιμένεις αρχιεπίσκοπε μου.
    είναι πολύ απασχολημένος και δεν έχει χρόνο.
    κάνει πεοθηλασμό στον Καταστρόφια μέχρι να του σηκωστεί.
    όπως καταλαβαίνεις, αν δεν κλωτσήσει τη σύκλα ο ππουστοππεζέβεγκος, θα κάνεις μαύρα μάτια να δεις το πουτανόπαιδο τον τέως που σφετερίζεται και καπηλεύεται το όνομα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το ιστολόγιο του πραγματικού αρχιεπισκόπου βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση http://arxiepiskopos.blogspot.com/. Δηλαδή εδώ που βρίσκεσαι!
    @πουτανόπαιδο αρχιεπίσκοπος τέως από Αραδίπου και ο πρώτος και αδύναμος κρίκος της αλυσίδας του χωριού:
    Το δικό σου ιστολόγιο που βρίσκεται arxiepiskopos τέως?
    Ο νυν Αρχιεπίσκοπος έχει κατοχυρωμένο το ιστολόγιο του μέσω της Google, με Google λογαριασμό και με την ονομασία που φαίνεται στην πιο πάνω διεύθυνση.
    Τα διάφορα nicks που χρησιμοποιούνται δεν κατοχυρώνονται κι έτσι ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί όποιο nick γουστάρει.
    Με το σκεπτικό σου, δεν έπρεπε να έχεις το ονοματεπώνυμο που έχεις γιατί το χρησιμοποίησε κάποιος άλλος πριν από εσένα.
    Άτε, περαστικά σου τέως και αν έχεις τα κότσια και τιμάς τα παντελόνια που φοράς, έλα να αφήσεις σχόλια στου Πραγματικού arxiepiskopos. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας Google λογαριασμός. Δηλαδή σαν αυτό που χρησιμοποίησες πριν ένα μήνα για να πεις το περιβόητο « Ααααάχου!» στην προηγούμενη ανάρτηση μου. Μπορεί να το διέγραψες, αλλά έμεινε στην ηλεκτρονοκή διεύθυνση του ιστολογίου.
    Είσαι και βλάκας συν τοις άλλης αρχιεπίσκοπε τέως! Όπως τον Άριστο Δαμιανού που διέλυσε το Μιχαλάκη Κυπριανού να πούμε!!! Όπως το φονιά που διέλυσε τα πάντα σε αυτό τον τόπο. Όπως το μαλάκα Μαλά-κα που τρέχει να σώσει τον ππεζεβέγκη και το κόμμαν του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δηλαδή ο Μαλάς είναι μαλάκας στο τετράγωνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. όχι. ΜΑΛΑΚΑΣ στη 13η είναι ο φτανός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και τώρα που τελειώσαμε με τον περί Μαλά-κα το λόγο, ας πάμε στην επόμενη απολαυστική ανάρτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή