16/1/12

Άχθος Αρούρης ο κερασφόρος!!!

το ίδιο άτομο είναι. Διαμένει εκεί που τρώνε Ξύλο! Ουπς ! σόρρυ. Σανό ήθελα να πω.

Εκεί στο χωριό των Στρογγυλονύχιδων(στροντζιηλονύshης= ΓΑΡΟΣ) διαμένει και κάποιος άθεος η 12θειστής που μέχρι πρόσφατα ήταν τακτικός θαμώνας  του Ομίλου Φίλων Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού «Έλευσις». Ο εν λόγω ΓΑΡΟΣ είναι νυμφευμένος μετά νυμφομανούς γυναίκας ελευθέρας βοσκής.



εδώ η σύζυγος του γάρου σε δημόσιες ερωτικές στιγμές, σε παραλία ανατολικά της Δεκέλειας
Φυσικά κατηγορήθηκε για αποπλάνηση ΓΑΡΟΥ!
Τα τελευταία 3½ συναπτά έτη   ο Ταραντούλης στον οποίο είναι αφιερωμένη η ανάρτηση αυτή, μαγαρίζει ολόκληρο το διαδίκτυο με τα κάθε λογής βοθρολογήματα του.
Τελευταίως έχει απολέσει τα 2 μπροστινά του  «καλλίτζια»(πέταλα) και λόγω του ότι κανένας καλλικάς του χωρίου Στροντζιηλοχώρι δεν τον δέχεται στους στάβλους του για να τον πεταλώσει, αυτός ωρύεται κτυπώντας με τα πισινά του στον αέρα προς πάσα κατεύθυνση.
Ακούστηκε ότι από σήμερα του έχει τοποθετηθεί ειδικό φίμωτρο(τζιημός) επειδή είχε αρχίσει να δαγκώνει όλους τους γάρους του χωριού του και όλους τους περαστικούς.
εδώ βλέπετε ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο για την επιθετικότητα του Τάραντου.
Αύριο πρωί-πρωί θα πάει ο μπόγιας να τον πάρει σε ψυχίατρο για λοβοτομή.
 
Εδώ βλέπετε ένα θαυμάσιο έργο που απεικονίζει τον Άνεφ στο μέσον του γλυπτού, το οποίο κοσμεί το σαλόνι του.
Και μετά σου λένε ότι «ο Θεός τα πάντα εν σοφία εποίησεν». Χώρια που του αρέσει του μπαγάσα να βλέπει το έτερον ήμισυ του να επιδίδεται σε κάθε είδους ερωτικές περιπτύξεις με όλο το ζωικό βασίλειο της ευρύτερης περιοχής των κοκκινοχωρίων.

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/1/12, 5:21 μ.μ.

    τελικά τούτος ο ανάφεντος ο Anef_Oriwn είναι μέσα σε όλα και παντού!
    Βρε τον κερατούκλη, είναι πανταχού παρόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/1/12, 5:49 μ.μ.

    Arxiepiscope,
    ma poios en toutos o Anef Oriwn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε,
    ο Άνεφ Ορίων είναι ο γιος της Φικκούς που το Βαρώσι. Πατέρα δεν έχει. Μάλλον με κρίνο τον σύλλαβε η Φικκού. Περισσότερα στοιχεία δε μπορώ να δώσω για το άτομο του.
    Αν θέλεις να μάθεις ποιος είναι μπορείς να αποταθείς προσωπικά σε 2 δημοσιογράφους. Το Μιχάλη Μιχαήλ και το Γιώργο Πήττα . κολλητάρια από τον όμιλο Έλευσις είναι.
    Επίσης είναι φίλος με τον Καλλιτσιώνη και άμα είναι αθκιασερός, όπου τον έβρεις τζιαι όπου το χάσεις είναι στο κατάστημα του Γαβαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/1/12, 6:27 μ.μ.

    O.K., omos o Kallitsionis kai o Gavalas poioi einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/1/12, 7:27 μ.μ.

    Arxiepiscope,
    ma akousa oti i Fikkou itan stin Skala oi sto Varosi. En alithkia? Gia na ton sunllave i Fikkou me ton krino simenei oti en theos. Tziai en nomizo na en tethkio to atomo pou perigrafeis.
    Poioi en toutoi oi dimosiografoi pou laleis? Tziai poios en o omilos Elefsis? Pe mas tziai mas na kseroume giati milas me grifous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Όμιλος Φίλων Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού «Έλευσις» είναι η μία από τις 2 οδούς που μας οδηγούν από την άβυσσο στο φως το αληθινό!
    http://www.elefsis.com.cy/
    η Φικκού ήταν στο Βαρώσι. Έδωσα της πολλά 10σέλινα νεαρός πριν το 74.
    Ο Άνεφ και φυσικά είναι θεός. Η θεά αφροδίτη αναδύθηκε μέσα από τους αφρούς της θάλασσας και ο Άνεφ μέσα από το ζόλο του Κοτσιάτη.
    Φίλε ανώνυμε ξέρεις ότι ο Κάτσιης κουτουμπώνει τη γυναίκα του Άνεφ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/1/12, 10:47 μ.μ.

    Re file, ma ksereis polla pramata esu. Pou mporei na evrei kapoios touton ton Anef? Tzia ti sou ekamen esena tziai milas gia lloou tou? Ksereis ton prosopilka? Inta tupos eni? O katsis poios eni?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε ανώνυμε ένα πράγμα μόνο θα σου πω: Ο Άνεφ ήρτεν εις το χωρκόν μας ξυπόλυτος και ρακένδυτος, εδώκαμεν του γεναίκα τζιαι εκάμαμεν τον άδρωπον(τρομάρα μας).
    Να ρωτήσω τζιαί γιώ με τη σειρά μου κάτι. Τι ζόρι τρααβάς και προκαλείς τόση κυκλοφορική συμφόρηση μέσα στο «απάχικο» μου? Χι χι χι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/1/12, 8:36 μ.μ.

    Ela re file, men axonese, en tha sou fao ton anef oriwn. Intampou se peirazei pou roto. Roto na matho pou sena pou ksereis polla. Enna mas ton gnoriseis na doume pios einai; Thelo na do inta periptosi en toutos o tipos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαλάλι σου ο γάρος!
    Εγιώ με πισωγλέντηες εν έχω πάρε δώσε.
    Πήεννε στη cybarco je πε τους να σου τον τυλίξουν αν τον θέλεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή